Welkom op de site van Judoclub herzele, waar iedereen welkom is, jong en oud.

Pupillen en Miniemen Tornooi - Berlare

Datum: 08-02-2004
Naam Resultaat
Staelens Kan 1 plaats
De Buyst Lennert 1 plaats
Verstraeten Kjenta 1 plaats
Schepens Stijn 1 plaats
De Durpel Jonathan 1 plaats
Moreel Tim 1 plaats
Dhondt Giovanni 2 plaats
Elaut Jonathan 2 plaats
Van Den Borre Matthias 2 plaats
Schepens Simon 3 plaats
Goessens Jens 3 plaats
D'Hondt Lara 3 plaats
Elaut Jens 4 plaats
De Saedeleer Stefan 4 plaats
De Neve Jonas 4 plaats
Verliefde Joren 4 plaats

Verslag

Twee Hillegemenaren: VERLIEFDE Joren en SCHEPENS Simon hebben onze jeugdploeg versterkt. Zij waagden hun eerste competitiestappen op de mat. Uiteraard moeten ze nog veel ervaring opdoen, maar ze hebben er alle twee zin in en hebben zich al ingeschreven voor de volgende tornooien. Bij de pupillen vermelden we vooral de eerste plaatsen van nieuwkomers Jonathan DE DURPEL (Herzele) en Kjenta VERSTRAETEN (Herzele). Waar we al een tijdje van overtuigd waren, is ook deze maal echt naar bovengekomen: zuiver klasse. Bij de miniemen werkte Tim MOREEL (St-Lievens-Esse) zich vlot naar zijn eerste gouden medaille. Verder deden Kain STAELENS (Steenhuize-Wijnhuize) en Stijn SCHEPENS (Hillegem) wat van hen verwacht werd: goud halen. Spijtig genoeg stonden Stijn SCHEPENS en Matthias VAN DEN BORRE (Bambrugge) door een wat ongelukkige loting tegenover elkaar, waardoor Matthias naar de derde plaats verwezen werd. Stefan DE SAEDELEER (Aalst) moest tijdens n van zijn kampen opgeven omwille van een onvrijwillige tik tegen zijn keel. De goede resultaten op het tornooi van Berlare zijn vast en zeker de voorbode van een mooie medaille-oogst op het komend miniemenkampioenschap in Wetteren. Succes!