Welkom op de site van Judoclub herzele, waar iedereen welkom is, jong en oud.

Laatste Nieuwsberichten

International Masters Bremen

24-03-2018

Weeral prachtige resultaten van onze judoka's op Internationaal niveau!

Twee van onze judoka's behaalden een podiumplaats op de International Masters in Bremen:

Zilveren medaille voor Jitse Van den Herrewegen

Bronzen medaille voor Elias Smeulders

Jonas Jacobs en Ruben Martens grepen deze keer naast de prijzen, maar met hun doorzettingsvermogen komen ze er zeker.

Dikke proficiat allemaal!

EJU ZAGREB

11-03-2018

Jitse Van den Herrewegen behaalde dit weekend een knappe 9e plaats van 90 deelnemers op de European Judo Cup te Zagreb na 5 kampen.
Hij behaalde 3 x winst met Ippon. Daarna staat hij met Wazari voor tegen HUN Nerpel (nummer 1 van de wereld), maar kon deze voorsprong helaas niet verzilveren.
Ook Elias Smeulders deed het prima en won 2 kampen.

Proficiat jongens!

EETFESTIJN

10-03-2018

Met veel plezier nodigen wij u uit op ons 34ste groot eetfestijn.

Kaarten kan u verkrijgen bij alle leden van Judoclub Herzele.
Hopelijk tot dan!

BELGISCH KAMPIOENSCHAP

18-02-2018

3 GOUDEN en 2 BRONZEN medailles op het BELGISCH KAMPIOENSCHAP U15/U18/U21

GOUD voor: Elias Smeulders, Jitse Van den Herrewegen en Sterre Van Assel
BRONS voor: Benjamin Aljija en Jonas Jacobs

Behaalden een eervolle 5e plaats: Rubén Martens en Seljamir Aljija

Coaches Michel Van Assel, Brecht Van Assel en Jonathan De Durpel zijn uiteraard trots en tevreden met deze prachtige prestaties van jullie allemaal.

Dikke proficiat!

Vlaams Kampioenschap Tielt

10-02-2018

Wederom zeer mooie resultaten tijdens het Vlaams Kampioenschap in Tielt dit weekend ... 7 judoka's gaan door naar het Belgisch Kampioenschap.

Gouden medailles voor: Jitse, Elias en Benjamin
Zilveren medailles voor: Ruben en Seljamir
Bronzen medailles voor: Jonas en Sterre

Behaalde deze keer geen podiumplaats, maar toch zeer knap gevochten: Wolf, Isabelle, Yannick, Dennis en Liesa

Dikke proficiat allemaal en veel succes volgende week!

Klik hier voor de foto's: Vlaams Kampioenschap Jeugd U15/U18/U21

Move tegen Pesten

09-02-2018

Van 2 tot 9 februari vindt in Vlaanderen en Brussel de Vlaamse Week tegen Pesten plaats.

De slagzin van de move is STIP IT, waarbij STIP staat voor Samen Tegen Iemand Pesten.

Ook onze Judoclub deed hieraan mee en er werden vier stippen op de handen getekend!

Provinciaal Kampioenschap Aalter

03-02-2018

Vandaag kwam onze Judoclub naar huis met maar liefst 12 medailles (8 gouden, 3 zilveren en 1 bronzen) van het Provinciaal Kampioenschap U15/U18/U21.

Coaches Michel Van Assel en Brecht Van Assel waren uiteraard zeer trots op deze prachtige prestatie!

Dikke proficiat allemaal!

Kevin sportman van het jaar

27-01-2018

Op zaterdag 27 januari werd De Saedeleer Kevin verkozen door het BDC (Belgian Deaf sport Committee) tot sportman van het jaar, naar aanleiding van zijn knappe prestaties op de Deaflympics. In 2016 haalde hij daar de bronzen medaille en in 2017 een knappe 5e plaats.

Dikke proficiat Kevin!

Fotosessie training

12-01-2018

De fotosessie van Groep1 Groep2 en Groep3 is hier te bekijken bij de Foto Albums: Fotosessie trainingen drie groepen

Bezoek van Sinterklaas

06-12-2017

Op woensdag 6 december was de Sint langsgekomen in de Judoclub en hij bracht er lekkere chocolade mee.
Zijn sportpiet probeerde op het touw te klimmen, maar dat lukte nog niet zo goed.
Ook tijdens een Randori (oefengevecht) moest hij zijn handdoek in de ring gooien.
Zelfs de kleinste judoka was te goed getraind voor hem.

Uitgebreid fotoverslag: Sinterklaas

JC Herzele U11 te Wachtebeke

03-12-2017

Een gemotiveerd groepje olv trainer Michel was er vroeg bij deze ochtend te Wachtebeke. Goede inzet gezien van iedereen echter met wisselend succes. Evenwichtige kampen waar de kleine details winst of verlies betekenden. Als iedereen op training hieraan wil verderwerken tijdens de komende weken dan kunnen deze goede voornemens in 2018 hopelijk wel het verschil maken naar winst toe.

Clubuitslag U11: 5de plaats op 10 deelnemende clubs

Roefeldag

14-10-2017

Op zaterdag 14 oktober was het Roefeldag en konden de kinderen van Herzele en omstreken dankzij Kain en Wolf ook al spelenderwijs kennismaken met de Judosport.

Herzele - Judoclub Herzele behaalde onlangs één internationaal diploma en één medaille op de Open Warsaw.

08-10-2017

Van Den Herrewegen Jitse behaalde een bronzen medaille in de categorie -73kg U17.  Hij won 5 keer. Van Assel Sterre verloor voor brons in de categorie -48kg U15. Zij won 3 keer met ippon als eerstejaars U15. De club zakte met een 30-tal supporters af naar Polen. "Dit was een toptornooi waarop onze club een mooi resultaat behaalde", aldus een fiere coach Michel Van Assel.

bron: nieuwsblad.be - JDN

U11 JC Herzele op dreef in Kemzeke

08-10-2017

Judoclub Herzele was ook vandaag vertegenwoordigd op de U11/U13 ontmoeting te Kemzeke.

In de voormiddag waren er mooie overwinningen voor Germonpré Dillan en De Pauw Olaf.

Zij behaalden beide een gouden medaille. Het zilver was weggelegd voor De Schutter Andreas na 2 winstkampen in zijn poule.

De bronzen medaille ging naar Schroyen Xiebe die derde eindigde in zijn poule.

Deaflympics 2017

17-07-2017

Op 17 juli 2017 vertrekt De Saedeleer Kevin samen met coach Van Assel Michel Naar Turkije - Samsun.  Hij zal daar samen met de rest van de Belgische atleten deelnemen aan de 23ste Summer Deaflympics.

We wensen hem veel succes toe en hopen samen met hem op een medaille.

Klik hier om alle nieuwsberichten te lezen