Welkom op de site van Judoclub herzele, waar iedereen welkom is, jong en oud.

Tornooi Mierlo - Mierlo

Tornooi Mierlo - Mierlo

Datum: 15-05-2010
Naam Resultaat
Bruggeman Jef 1 plaats
De Durpel Jonathan 3 plaats
Van den Herrewegen Jitse 5 plaats
Peralta Andres -

Verslag

We waren met 3 pupillen naar nederland.

Jef,Andres en Jitse. Jef de jongste van de 3 was super gemotiveerd en mocht om 9u beginnen in de categorie +27 3 deelnemers.

1e kamp :Jef vliegt er stevig in en scoort een yuko door o soto gari. Zijn tegenstander biedt goed weerstand maar Jef kan nog een wazari scoren met kochi guruma en wint deze kamp.
2e kamp:Jef scoort direct wazari met kochi guruma en gaat over naar houdgreep=ippon.Hij haalt de eerste plaats proficiat Jef. Andres was zeer zenuwachtig.Hij wint overtuigend zijn 1e kamp met 1yuko en 1wazari.Toch kan dit hem niet verder motiveren en geeft op.

Jitse vecht met zijn 34.8 kilo normaal in de -38 maar door te weinig deelnemers worden 3 reeksen samengevoegd. -38,-42,+42. 10 deelnemers
1e kamp: Jitse begint stevig en scoort 2x yuko en 1 wazari om dan af te sluiten met houdgreep Yoko shigo gatame
2e kamp:Jitse domineerd deze kamp volledig, werkt zijn tegenstander 5x naar de grond en heeft hem 1x een 10 tal sec in houdgreep,niet lang genoeg om te scoren. Het wordt een scheidsrechterlijke beslissing,deze geeft de nederlander gewonnen,onbegrijpelijk.
3e kamp:Jitse wint van een stevige engelsman(+42) met ippon door morote seonage.
4e kamp:Jitse scoort wazari en houd hem in hon gesa gatame zo stevig dat deze moet afkloppen.
5e Kamp:Jitse komt wazari achter door voetveeg,hij is iets te hevig op zoek om ippon te scoren, draait van te ver in en word opnieuw geveegd 2x wazari=verlies met ippon. Jitse wordt 5e proficiat je was toppie.Foto's

$p